Omwille van de coronamaatregelen moeten wij het spijtige nieuws melden dat SRF 2020 dit jaar niet zal plaatsvinden.

Na de vele voorbereidingen is dit een zware domper, maar er valt niets aan te doen. Wij begrijpen natuurlijk dat vele mensen graag het geld van hun tickets zouden terugkrijgen.

 

Lees dus onderstaand bericht als je al een ticket had aangekocht:

Ik kocht een ticket online Geen stress, binnen enkele dagen zal je een mailtje zien verschijnen, waarin je je geld kan terugvragen. Een andere optie is ook om (een deel van) je ticket als donatie te schenken aan Schoolrock zodat wij gemakkelijker uit onze gemaakte kosten geraken en er volgend jaar een topeditie van kunnen maken. Het geld zal worden teruggestort rond juni/juli.

 

Ik kocht een papieren ticket Ga naar de persoon van wie je het ticket hebt gekocht en vraag daar je geld terug. Was jij een sixpack-verkoper? Zorg ervoor dat je al het geld terugbrengt naar de personen aan wie je tickets verkocht. Als de school terug opent ligt er een (klein) prijsje voor jou klaar in de caravan. Kom dit zeker en vast afhalen. Was jij een sixpack-verkoper en bracht je al geld binnen? Jij kan je geld terug komen ophalen wanneer de school terug opent. Jij zorgt ervoor dat al het geld teruggeraakt bij de personen aan wie je tickets verkocht. Er zal ook voor jou een prijs klaarliggen in de caravan. Bij vragen of opmerkingen mag je ons altijd contacteren per mail: financien@schoolrock.be Hou jullie gezond & tot de volgende editie.

 

 

© 2020 SCHOOLROCK FESTIVAL