Logo

Bedankt!

De 29ste editie van Schoolrock Festival zit er op, het was wederom een geweldige editie! Reeds een uur na de opening van de deuren was het festival al uitverkocht.Headliner Woodie Smalls bracht het publiek hiphop die niet te vergelijken valt met de voorspelbare hiphop van vandaag de dag. Met de ene voltreffer na de andere werkte hij naar een climax met zijn hit 'About the dutch', waarbij het talrijke publiek voor de Main Stage helemaal wild werd. Met de zin "This ain't just a school!" vatte deze jonge artiest de hele Schoolrockdag samen.

Bougenvilla wist voor een laatste keer het volledige publiek te verzamelen voor de Main Stage. Hij zorgde er voor dat de festivalgangers helemaal mee waren met zijn bonkende beats. Waarna alle feestvierders met een enorme glimlach vertrokken.

Schoolrock Festival 2016 was mogelijk door de inzet van vele medewerkers die meer dan een jaar in de weer zijn geweest om dit mogelijk te maken. Daarom bedankt Schoolrock Festival alle helpende handen!

Zonder publiek, ook geen festival. Daarvoor danken wij dus ook alle bezoekers die dit jaar aanwezig waren op Schoolrock Festival. Jullie waren top! Noteer alvast zaterdag 29 april 2017 in jullie agenda voor de 30ste editie van Schoolrock Festival.

Tenslotte zouden wij ook nog al onze sponsors willen bedanken voor hun steun en vlotte samenwerking.

Tot volgend jaar!
SRF17 - 29/04/2017


- Gepubliceerd op 01 May. 2016
Lees alle nieuwsberichten

We zijn uitverkocht!

Het is officieel: Schoolrock Fesitval 2016 is uitverkocht! Iedereen die al een ticket bezit, heeft nog toegang tot het terrein, maar er worden geen kaarten meer verkocht aan de kassa. #SRF16


- Gepubliceerd op 30 Apr. 2016
Lees alle nieuwsberichten

De verkeerssituatie na het festival.

Vanaf 22u wijzigt de verkeerssituatie aan het begin van de Pierstraat. Dit is om een vlotte en veilige uitstroom voor onze festivalgangers te garanderen. Er zal een pick-up zone worden ingericht aan het parkje in de Pierstraat. De Pierstraat zal vanaf 22u ook enkelrichting worden, dit vanaf de Expresweg tot aan de gordijnenwinkel Hier Is't, en in de richting van Tuincentrum Van Uytsel.

Aan de fietsers zal gevraagd worden om in blokken te wachten aan het begin van de Pierstraat. Een politieagent zal dan zorgen voor een veilige oversteek van de fietsers.


- Gepubliceerd op 25 Apr. 2016
Lees alle nieuwsberichten